De beste tips voor reizen met kinderen

Geplaatst op 28-09-2022

Als u met jonge kinderen reist, zijn hier enkele tips om uw gezin een veilige en leuke reis te bezorgen.

Breng een zak snacks mee.

Zorg ervoor dat ze gezond zijn en niet te zwaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw kind ziek wordt tijdens de vlucht of een maagklachten krijgt bij het eten.

Neem snacks mee voor zowel jezelf als je kinderen. Je wilt niet dat ze honger krijgen voor het eten, maar je wilt ook niet het gevoel hebben dat je elke maaltijd op vakantie moet eten met je kinderen aan je zijde! Zorg dat er iets in de tas zit waar zowel volwassenen als kinderen van zullen genieten.

Neem verschillende soorten voedsel mee - het lijkt misschien een voor de hand liggend punt, maar het is belangrijk!

Laat iedereen dezelfde kleur dragen.

Als u met kinderen reist, is het handig om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde kleur draagt. Zo kunt u uw kinderen in de gaten houden en zien of ze verdwalen of zich samen vermaken. U kunt deze kleur ook gebruiken om ervoor te zorgen dat al uw bezittingen bij elkaar blijven en om voorwerpen die op het vliegveld of in het vliegtuig zijn achtergelaten, te herkennen.

Een andere goede optie is om allemaal een trolley of koffer met dezelfde print te gebruiken zodat je goed weet wat jullie spullen zijn en wat jullie spullen niet zijn!

Neem speelgoed en vermaak voor de kinderen mee.

Neem speelgoed en vermaak voor de kinderen mee. Je kunt nooit fout gaan met wat speelgoed of spelletjes, vooral als je met meerdere kinderen reist. Een klein speeltje voor elk kind is altijd goed, evenals iets dat ze gemakkelijk mee kunnen nemen op reis. Misschien een tablet of een ander apparaat waarmee ze zich kunnen vermaken in de auto, tijdens het wachten op de luchthaven, enz.

Neem een klein spelletje mee om samen te spelen. Soms is het fijn voor ouders om wat tijd apart te hebben van luidruchtige kinderen! Pak een kaartspel zoals Uno of Go Fish! of verzin er gewoon eentje ter plekke. Het geeft iedereen iets leuks om samen te doen als er geen afleiding zoals tv's of tablets beschikbaar zijn (of misschien nog erger: als ze toegang hebben).

Neem een paar boeken mee voor jongere kinderen: Als je kinderen jonger zijn dan 5 jaar dan raad ik je ten zeerste aan om wat boeken/kleurboeken/etc. mee te nemen. Dit geeft ze iets anders leuks naast de hele dag films kijken op vakantie!

Neem een kinderwagen of ander vervoer voor jonge kinderen mee.

Een kinderwagen of ander vervoer voor kleine kinderen is van vitaal belang om hen comfortabel en veilig te houden tijdens uw reis.

Als uw kind te jong is om lange afstanden te lopen en/of gedragen moet worden, kan een wandelwagen een goede optie zijn.Het is echter belangrijk om niet te vertrouwen op de kinderwagen als uw enige bron van vervoer, omdat ze onhandig en moeilijk om mee te reizen kunnen zijn.

Kies hotels met een gratis ontbijtbuffet.

Een gratis ontbijtbuffet kan een heerlijke manier zijn om elke ochtend te beginnen. Buffetten zijn niet alleen voor kinderen! Ook volwassenen hebben eten nodig, maar als je het gezond en evenwichtig wilt houden, zijn er bij buffetten genoeg opties die zowel lekker als voedzaam zijn.

Je hoeft niet bij elke maaltijd uit eten te gaan om binnen het budget te blijven; het is ook perfect mogelijk (en voordeliger) voor gezinnen om hun eigen lunches van thuis mee te nemen en slechts één of twee keer per reis uit eten te gaan. Als dit klinkt als iets wat je zou willen proberen, zorg er dan voor dat je gezin is voorbereid met alles wat ze nodig hebben: herbruikbare waterflessen van goede kwaliteit, geïsoleerde lunchtassen of rugzakken met ijsblokjes erin zodat het eten koel blijft tot het lunchtijd is.